Wedstrijd

OPGELET: DIT IS NOG DE TEKENWEDSTRIJD VAN EDITIE 2017! BINNENKORT UPDATE VOOR EDITIE 2019!

Tekenwedstrijd middelbare scholen

Met trots organiseert strip- en kinderboekenfestival ‘Getekend, Lommel’ een teken- en kleurwedstrijd. Kinderen kunnen meedoen door het maken een tekening of het inkleuren van een kleurplaat.

Het thema van de tekenwedstrijd is: ‘ontwerp je eigen superdiertje of supermonstertje’.
De kleurplaten zijn anders per graad: 1ste graad (Geronimo Stilton), 2de graad (Mascotte Festival), 3de graad (Alexander De Grote).

Klik hieronder op de tekenprent of een van de kleurplaten om ze te downloaden en af te printen.

Tekenwedstrijd Formulier 2017 Ontwerp   Kleurwedstrijd Formulier 2017 Ontwerp 02   Kleurwedstrijd Formulier 2017 Ontwerp 01   Kleurwedstrijd Formulier 2017 Ontwerp 03

Je kan de teken- of kleurplaat ook downloaden op onze site, maar de prenten worden tevens verdeeld in Lommelse scholen en bovendien zullen de kleurplaten/tekenplaten ook gewoon in de knutselhoek van ons festival komen te liggen.

Je geeft de kleurplaat / tekening af op het festival aan de kinderstand. Een vlotte draai aan ons rad van fortuin bepaalt welk prijsje elk kind mee naar huis krijgt. Altijd prijs!

Bovendien: de kunstenaars van de 4 allermooiste tekenwerkjes worden ook nog beloond met een prachtig strip- en kinderboekenpakket. De prijsuitreiking is op de beursdag zelf rond 16u00.

Verdere spelregels voor deelname:
– De tekening mag in kleur of in zwart-wit
– Thema tekenwedstrijd: ‘ontwerp je eigen superdiertje of supermonstertje’.
– De kleurplaat mag ingekleurd met kleurpotloden of viltstiften
– Op de beursdag afgeven aan de kinderstand van het festival
– Per kind maximaal 1 inzending

Advertenties