Stripbier

Brouwerij Amai en ‘Getekend, Lommel’ slaan de handen opnieuw in elkaar!

Strips en bier, twee van de bekendste Belgische iconen, een betere combinatie kunnen we ons niet voorstellen. Een speciaal biertje voor het Stripfestival dus. Een unieke samenwerking tussen dit Lommels evenement en deze Lommelse brouwer levert ‘ne getekende Loemelaer’ op.

 

Zoals 2 jaar geleden op het eerste strip- & kinderboekenfestival is ook dit jaar de getekende Loemelaer weer van de partij. Met maar liefst 6 verschillende bieren met een uniek strip-etiket waarop stripheld Alexander blijk geeft van zijn enthousiasme voor Loemelaer!

Voor alle liefhebbers zijn er 2 speciale cadeauverpakkingen die in een beperkte oplage beschikbaar zijn. Het befaamde ‘rondje’ met 6 Loemelaeren en gratis glas (€ 22,50) of een trio-doosje met 3 Loemelaeren (€ 11,00).

Reserveer jou set(s) via mail@brouwerij-amai.be dan staan ze zondag 7 april op je te wachten aan de toog van Loemelaer;-)

Zoals je kan zien, zijn de 6 prijswinnende (!) Loemelaer-bieren voorzien van een uniek stripetiket, getekend door onze eigen Lommelse stads- en striptekenaar Bart Proost: 6 bieren, 6 smaken, 6 etiketten.

Dus, liefhebbers en verzamelaars: zorg dat je er bij bent!