Festivaldag 12 februari 2017: het verslag!

De eerste editie van ‘Getekend, Lommel’ zit er op. En het was een geslaagd, gezellig en gezinsvriendelijk succes… met meer dan 1500 bezoekers! šŸ™‚ We brengen hier enkele van de eerste (en meest sprekende) foto’s bij elkaar om een sfeerbeeld te geven! – Met dank aan fotografen Jan Buyens, Peter Proost, Amarijn Fontein en The Furries.

De randanimatie op ons festival werd ook enorm opgevrolijkt door de geweldige kinderen van jeugdtheater Theatrier (die o.a. verkleed gingen als Griekse krijgers), door toppers Geronimo & Thea Stilton… maar natuurlijk ook door de internationale groep ‘Furries’, de fantasierijke en knuffelbare mascottes die jong en oud wisten te vertederen, te amuseren en te verbazen. Zij hebben enkele beelden van hun huisfotograaf met ons gedeeld: kijk en geniet!

EĆ©n van de hardwerkende toppers op ons festival: de kindergrime van ‘Amarijn Fontein’: wat hebben zij op ‘Getekend, Lommel’ veel kinderen blij kunnen maken met werkelijk prachtige schminkwerk! ZĆ©Ć©r fijne mensen ook. Bedankt, Amarijn Fontein!